Aktuális ajánlataink

Transitions lencsék most akciós áron, kérje egyedi ajánlatunkat!

A Transitions® 8. generációs fényre sötétedő szemüveglencsék tökéletesen és még gyorsabban alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz: kültéren a napfény hatására besötétednek, beltérben pedig kivilágosodnak. Minden Transitions® lencse biztos védelmet nyújt az UV-sugarak és a káros ibolya-kék fény ellen.

Elérhetőek különböző divatos színekben és tükrös hatású felületkezeléssel is, különböző divatos színekben és tükrös hatású felületkezeléssel is.

A Transitions lencsék előnyei

 • Kitűnő UV védelem
  100%-osan szűri az UV-sugarakat

 • Véd a káros kék fény ellen
  Szűri a káros kék fényt
 • Stílusos
  Széles színpalettából választhat

 • Dinamikus alkalmazkodás
  Gyors váltás a beltéri átlátszóság és a kültéri besötétedés között

Varilux multifokális szemüveglencsék ajándék karc, törés és elvesztés garanciával

Válassza Ön is az Varilux multifokális lencséket, most ajándék karc, törés és elvesztés garanciával, az Essilor  Expert Látásszakértő üzletekben! Az Essilor Prémium Garancia keretében az Essilor biztosítja, hogy a vásárlástól számított 2 éven belül, akkor is tudunk Önnek segíteni, ha a szemüveglencséjének hibája gyárilag nem garanciális. Amennyiben szemüveglencséje sérülése vagy törése nem gyártási hibából ered, vagy elveszti azt, akkor 75% kedvezményt nyújtunk az új szemüveglencse árából.

További részletekkel várjuk üzletünkben.

Optart ajánlat

Prémium minőségű multifokális szemüvege mellé ajándék választható egyfókuszú tartalékszemüveget adunk ajándékba, amennyiben a komplett szemüveget nálunk vásárolja.

További részletekkel várjuk üzletünkben.

Fedezze fel törzsvásárlói programunk előnyeit és élvezze a minőség és hűség jutalmát!

Állandó kedvezmények az OptArt Szalonban

10%-os kedvezményben részesülnek:

 • a diákok,

 • a pedagógusok,

 • és nyugdíjas ügyfeleink.

Szemüvegkeretek

Minden egyes szemüvegkeretet egyedileg választunk ki, figyelembe véve a legújabb trendeket, divatos márkákat, de mindenek elé helyezve a minőséget, kényelmet és praktikumot.

Minden egyes szemüvegkeretet egyedileg választunk ki, figyelembe véve a legújabb trendeket, divatos márkákat, de mindenek elé helyezve a minőséget, kényelmet és praktikumot.

A szemüveg lehet divatos és stílusos kiegészítő, de mindenekelőtt egy gyógyászati segédeszköz, amelynek kiválasztása számos tényezőtől függ, mint például az egyén látásproblémái, életmódja és preferenciái.

Kínálatunkban igyekeztünk valamennyi igénynek megfelelni, így megtalálja a

 • fém (normál, nikkelmentes, titánium)
 • műanyag
 • kombinált (fémszárral készített műanyag, illetve fém középrésszel készült műanyag szárú)
 • keret nélküli (damilos és fúrt), valamint a
 • normál és speciális gyermekkereteket is.

A különlegesebb, exkluzívabb termékeket kedvelő vásárlók találnak nemesfémekkel bevont, vagy akár aranyötvözetből készült remekműveket is.

Kontaktlencsék

Válassza a kontaktlencsék kényelmét!
Nálunk napi és havi kontaktlencsék készletről azonnal elérhetőek.

Válassza a kontaktlencsék kényelmét!
A kontaktlencse nagyfokú szabadságot biztosít Önnek a mindennapok során.

A kontaktlencse nagyfokú szabadságot biztosít Önnek a mindennapok során. Akárcsak a hagyományos szemüveg, hatékonyan korrigálja a szem fénytörési hibáit. A szem felületére tapadva és a szemgolyóval együtt mozogva segíti a szemet a fókuszálásban, így mindig éles képet kap.

Nálunk széles választékban talál különböző típusú kontaktlencséket, mint például szférikus, tórikus, bifokális és multifokális lencséket. Optikai szaküzletünk egyike azon kevés üzleteknek hazánkban, mely jogosult a különleges, rövidlátás előrehaladását lassító MiSight kontaktlencse forgalmazására is.

Ha speciális színt vagy stílust keres, válassza színes kontaktlencséinket, amelyek akár dioptria nélkül is elérhetők. Kontaktlencséket különböző hordási idővel kínálunk: napi, kétheti, havi, 3 havi és éves lencsék közül választhat.

Szakképzett kontaktológus szakemberünk segít megtalálni Önnek a legideálisabb megoldást.

Napszemüvegek

A napszemüveg nem csupán divatos kiegészítő, hanem az egészségünk megőrzésében és komfortérzetünk elérésében is fontos szerepet játszik.

A napszemüveg nem csupán divatos kiegészítő, hanem az egészségünk megőrzésében és komfortérzetünk elérésében is fontos szerepet játszik.

A napszemüveg ráadásul nem csak a nyári hónapokban, de egész évben hasznos viselet. A vakító napfény, a vezetés közbeni zavaró fények, vagy akár a havas terepen visszaverődő sugárzás ellen is védelmet nyújthat.

Az ultraibolya (UV) sugárzás káros hatással lehet szemére, roncsolhatja a szemsejteket és hozzájárulhat szembetegségek, például a szürkehályog vagy a makuladegeneráció kialakulásához. Napszemüvegeink speciálisan kezelt lencséivel hatékonyan kiszűrik az UV-sugarakat, így védelmet nyújtanak szemeinknek a káros hatásokkal szemben.

Napszemüvegkereteinket is egyedileg választjuk ki, figyelembe véve a legújabb trendeket, divatos márkákat, de mindenek elé helyezve a minőséget, kényelmet és praktikumot. Válogasson a személyiségéhez és stílusához illő napszemüvegeink közül, és fedezze fel az optimális védelmet és kényelmet, amelyeket csak egy minőségi napszemüveg tud nyújtani!

A napszemüveg viselése csökkentheti a napfény bőrre gyakorolt káros hatásait is. A szemüveg kiválóan védi a szem környékét az erős napsugaraktól, ezáltal csökkentheti a ráncok kialakulását ezen a területen.

Azonban nem minden napszemüveg egyformán jó! A minőségi napszemüvegekre jellemző, hogy legalább 99%-os UV-szűrést biztosítanak, ezért érdemes ilyen típusú termékeket választani.
Amikor napszemüveget választ, ügyeljen arra, hogy az megfelelően illeszkedjen arcához és szeméhez, és  így optimális védelmet nyújtson.

Kiegészítők és ápolószerek

Nálunk nem csak prémium minőségű szemüvegek várnak Önre, hanem kiterjedt kiegészítő- és ápolószer kínálattal is várjuk, hogy még jobban gondoskodhasson látásának egészségéről és szemüvege vagy kontaktlencséi hosszú élettartamáról.
Válogasson a stílusos és praktikus szemüvegtokok, biztonságos viseletet nyújtó szemüvegpántok és prémium mikroszálas kendőink közül.

Kínálatunkban megtalálhatók ezen kívül:

 • kíméletes tisztítószerek,
  melyek hatékonyan távolítják el az ujjlenyomatokat és szennyeződéseket a lencsékről.
 • Ha extra védelmet szeretne nyújtani lencséinek, válassza az anti-reflex bevonattal ellátott tisztítószereinket, melyek csökkentik a tükröződéseket és a zavaró fényeket. 

 • Szemszárazság kezelésére alkalmas gyógyszergyári készítmények, valamint a szemegészség támogatására szolgáló vitaminok széles választéka.

 • valamint a szemegészség támogatására szolgáló vitaminok széles választéka.

 • A kontaklencse tárolók és speciális tisztítőfolyadékok pedig segítenek megőrizni a kontaktlencsék tisztaságát és frissességét.